ΑΥΞΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ–ΑΥΞΗΣΗ….ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ! !!! Μια απέραντη χωματερή και λατομεία παντού αποδείχθηκε το «όραμα» της διοίκησης Γαβότση για το δήμο Ωραιοκάστρου!

Οκτωβρίου 12, 2018
Από

Ένας χώρος που θα μπορούσε να αποτελέσει το κόσμημα του δήμου, ο χώρος εκδηλώσεων "ΓΕΝΕΣΙΣ" μετατράπηκε με ευθύνη της διοίκησης σε χωματερή!.

Το φορτηγό του Δήμου πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από κατοίκους, να αδειάζει διάφορα σκουπίδια κατ’ εντολήν προφανώς, στον υπαίθριο χώρο των λατομείων στις παρυφές της Νεοχωρούδας, όπου μετέτρεψαν το χώρο εκδηλώσεων «ΓΕΝΕΣΙΣ» σε χωματερή παντοδέκτη! !!!

Καναπέδες, λάστιχα, μπάζα, καρέκλες, ξερά κλαδιά και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, στολίζουν το περιβαλλοντικό έκτρωμα που δημιούργησαν!!!Λίγο πιο  κάτω από τη Νεοχωρούδα επίσης υπάρχει μία τεράστια σε εξέλιξη χωματερή, που δέχεται σε καθημερινή βάση τα πάντα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες!!!

ΑΊΣΧΟΣ! !! Στις παρυφές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης εν έτη 2018,να υπάρχουν αυτές οι περιβαλλοντικές βόμβες, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!!!! ΟΤΑΝ Η Ε.Ε.ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΤΌΣΟ ΤΟ ΦΟΔΣΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ! !!!

Αυτή τη στιγμή παραβιάζουν βάναυσα την οδηγία 98/2008/Ε.Ε. και τον ΕΣΔΑ καθώς και μία σειρά Νόμων, που δεν λαμβάνουν υπόψη τους!!! Είμαστε αναγκασμένοι εκ των πραγμάτων και τη σωρεία των καταγγελιών που έχουμε, να στείλουμε όλα τα παραπάνω, στην Επιτροπή Αναφορών και Περιβάλλοντος του Ευρωκοινοβουλίου, στον Εισαγγελέα Περιβάλλοντος και τον αρμόδιο Υπουργό, όπως έγινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις!!!

Λυπούμεθα, γιατί όπως φαίνεται οι Αρχές του Δήμου Ωραιοκάστρου, ΔΕΝ ενδιαφέρονται, για την υγεία των…παιδιών τους και των Πολιτών!!! Δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει καταστροφή του Περιβάλλοντος, εφόσον δεν φροντίζουν γι’ αυτό, γιατί απλά δεν γνωρίζουν ότι: «ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ».!!!

Αυτά προς το παρόν.

 Χρήστος Χατζηπαραδείσης.

Πρόεδρος Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ευρύτερης Περιοχής Λαγκαδά.

ΥΓ.  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ στους ενεργούς Πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου,για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειες που κάνουν, για να περισώσουν, ότι απέμεινε από το περιβάλλον που ζούνε!!!Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!!!

Το φορτηγό του Δήμου επί τω έργω...αδειάζει μπάζα, κλαδιά και κάθε είδους σκουπίδια στο "ΓΕΝΝΕΣΙΣ", μετατρέποντάς του σε χωματερή!

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    2 × = 2