Ανέστης Πολυχρονίδης: «Απέτυχε η διοίκηση Γαβότση». Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος με τη «Συνεργασία Τώρα»

Οκτωβρίου 29, 2018
Από

Με νονούς  τον Δούμπαλα και τον Παρισόπουλο έγιναν  τα βαφτίσια της νέας παράταξης και  αναγορεύτηκε υποψήφιος δήμαρχος ο Ανέστης Πολυχρονίδης.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο «Bon Chateaux», αφού μίλησαν κάποιοι φίλοι του Ανέστη για αυτόν, όπως το μέλος του Δ.Σ  του ΣΕΒΕ Βούλης Γεδεών,  ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, η κα Ειρήνη Κέπετζη και ο νεαρός Χρήστος Κατσαρώνας, πήραν το λόγο οι Δούμπαλας και Παρισόπουλος και  ανακοίνωσαν την υποψηφιότητα του Ανέστη, τον οποίο και κάλεσαν  στο βήμα.

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του και κατέκλυσε την αίθουσα και αφού αναφέρθηκε στα είκοσι χρόνια που κλείνει με την ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου, απάντησε στις αιτιάσεις του  Σαραμάντου για την παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα» και άσκησε σφοδρή κριτική στη διοίκηση Γαβότση.

Κατάμεστο το «Bon Chateaux», δεν έπεφτε καρφίτσα

Αναφέρθηκε στον λάθος χειρισμό εκ μέρους της διοίκησης στο θέμα του προσφυγικού, που εξέθεσε το Ωραιόκαστρο, στα προβλήματα της σχολικής στέγης, στα διόδια που εγκαθίστανται στην εξωτερική περιφερειακή, καθώς  και στην αποτυχία και γενικότερη αδιαφορία της διοίκησης στην αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του δήμου. Κατέληξε λέγοντας ότι η διοίκηση Γαβότση απέτυχε και ζήτησε την υποστήριξη των παραβρισκόμενων κι όλων των δημοτών για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος με την εκλογή του στη θέση του δημάρχου.

Στο κέντρο ο Ανέστης και από δεξιά κι αριστερά Δούμπαλας, Παρισόπουλος

Στο πλευρό του Α.  Πολυχρονίδη,  δεξιά και αριστερά, όπως φαίνεται και στο έμβλημα της παράταξης είναι  τα  δύο στελέχη της δημοτικής ομάδας «Ωραιόκαστρο Τώρα», ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κυριάκος Δούμπαλας και ο πρώην αντιδήμαρχος Μυγδονίας Γιώργος Παρισόπουλος, οι οποίοι θα αποτελούν και την τριαδική ηγεσία του συνδυασμού όπου ο Ανέστης Πολυχρονίδης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Δεν ξέρουμε πόσο λειτουργικό θα αποδειχθεί αυτό το τριαδικό σύστημα και πόσο θα αντέξει.

Επίσης διαβάστηκε και μια μεγάλη λίστα ονομάτων από την πρώην δημοτική παράταξη «Ωραιόκαστρο Τώρα» μεταξύ των οποίων ο σημερινός πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας, Χρ. Ζέγος, ο πρώην πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας Γ. Τσαλίδης και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

Τέλος μεταξύ  μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν  η γνωστή οικογένεια του κου Παλατιανά της Palaplast , ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, το μέλος του Δ.Σ  της ΔΕΘ Αλέξης Τσαξιρλής, το μέλος του Δ.Σ  του ΣΕΒΕ Βούλης Γεδεών, το μέλος της Γραμματείας και υπεύθυνος ψηφοδελτίων  του ΚΙΝΑΛ Στέφανος  Παραστατίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, κ.α

Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι πολλών φορέων ο Η. Τσακαλίδης, Ένωση Ποντίων, Ν. Πασσιάς «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», του   Φιλοζωικού συλλόγου, καθώς και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μελισσοχωρίου Αθανάσιος Γκάτσης και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Δρυμού Κωνσταντίνος Πατσαλάς.

Η εκδήλωση  έκλεισε με ένα τραγούδι, το «πότε θα κάνει ξαστεριά», που τραγούδησε ο παλιός συμμαθητής του Ανέστη  Πολυχρονίδη, Δημήτρης Πριτσινάκης, ενώ τα ευμενή σχόλια απέσπασε και η παρουσιάστρια της βραδιάς  κα Μπελαντώνα.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 × 1 =