• .
  • .
  • .

Νοέμβριος, μήνας εκλογών και άλλων δραστηριοτήτων για τους συλλόγους στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Νοεμβρίου 1, 2018
Από

Ο Σύλλογος Κρητών & Φίλων Ωραιοκάστρου «Ερωτόκριτος», παρουσιάζει κρητικούς παραδοσιακούς χορούς στην 11η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη Η μεγάλη συνάντηση»  στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ κι ώρα 20:30 την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Συμμετέχει  με τα χορευτικά τμήματα, παιδικό και ενηλίκων.
Η Έκθεση άρχισε από τις  27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 4  Νοεμβρίου στο Περίπτερο 12 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, με δωρεάν είσοδο και πάρκινγκ.

Ενώ οι Κρητικοί θα χορεύουν δύο σύλλογοι θα ετοιμάζονται για εκλογές την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρούδας «Μέγας Αλέξανδρος». Ένας από τους πλέον δραστήριους Πολιτιστικούς συλλόγους -εάν και δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει κάποιος, γιατί όλοι σχεδόν επιδεικνύουν μεγάλη δραστηριότητα-  ο Πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρούδας θα πραγματοποιήσει Γενική συνέλευση και εκλογές την  Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 11π.μ. στο κτίριο Πολλαπλών Χρήσεων.  Η συνέλευση είναι επαναληπτική και θα πραγματοποιηθεί.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!

Την ίδια μέρα Κυριακή 4 Νοεμβρίου ο Αναπτυξιακός σύλλογος  Μονολόφου πραγματοποιεί εκλογές, με κύριο χαρακτηριστικό αυτών των εκλογών, ότι όλοι οι υποψήφιοι είναι γυναίκες. !!!! Οι εκλογές θα γίνουν από τις 12 μ. έως 17:00 στο Πολιτιστικό κτίριο.

Έτσι που πάει το πράμα σε λίγα χρόνια θα βγει νόμος ποσόστοσης για την υποχρεωτική συμμετοχή και του ανδρικού πληθυσμού στις εκλογές. Να και το ψηφοδέλτιο για τους άπιστους Θωμάδες.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Αργυροπούλου Εύα
Θεοδούλη Ζαφειρούλα
Κατσικάνη Αγγελική
Παπαδοπούλου Άννα
Πασχαλίδου Δέσποινα
Στεργίου Μαρία
Τσολακίδου Άννα

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Καραχρυσάφη Ευαγγελία
Ντούφου Βασιλική
Σιάσιου Χριστίνα

 

Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου εκλογές  για  νέο ΔΣ έχει και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου γυμνασίου Παλαιοκάστρου, στο χώρο του 3ου Γυμνασίου στις 18.30

Την ίδια μέρα Γενική συνέλευση και εκλογές και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου  στις 5/11/2018 στις 17.30 στο 1ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. 

Ο  Νοέμβρης είναι μήνας εγγραφών  νέων μελών για τους Θεατροποινίτες του  συλλόγου   ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ. Κάθε Τετάρτη στο Νηπιαγωγείο Δρυμού από 19:00 – 22:00 για τμήματα Γυμνασίου. Λυκείου και ενηλίκων πληρ. 6936076595

Ενώ για τον περιβόητο Ποδηλατικό σύλλογο Ωραιοκάστρου είναι μήνας εκλογών. Ο οποίος την  Κυριακη 11-11-2018 και ώρα 19:00 καλεί  όλα τα ενεργά μέλη του συλλόγου στην Α’ τακτική γενική συνέλευση στα γραφεία του συλλόγου. (Κονταξοπουλειο στάδιο, Μελίνας Μερκούρη 8 , είσοδο από θύρα κερκίδων γηπέδου.)

 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου ετοιμάζεται για την  ημερήσια εκδρομή στην ‘Aρνισσα Πέλλας την Κυριακή 11 Νοεμβρiου με 12 ευρώ και Πληροφορίες και εγγραφές:

Tερζής Χρήστος Τηλ. 6984854451
Πετρίδης Κλείτος Τηλ. 6972275551

 

Ο δε ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ στο Ωραιόκαστρο συνεχίζει τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το πάρτι γενεθλίων των 10 χρόνων ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ! 10 χρόνια Συνύπαρξης και ανθρωπιάς! Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης.

Γιορτάζει τα 10 χρόνια προσφοράς με ένα αλλιώτικο πάρτι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο Belle Époque με το σύνθημα- προτροπή «¨Άντε! Πάμε 10 χρόνια ακόμη. Μπορείτε! Αξίζει!»

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 + 4 =