Ο Δήμος Θεσσαλονίκης μειώνει συνεχώς τα δημοτικά τέλη, όταν ο δήμος Ωραιοκάστρου τα αυξάνει!!

Νοεμβρίου 5, 2018
Από

του Χ. Χατζηπαραδείση.

Ο δήμος Θεσσαλονίκη με τη διοίκηση Μπουτάρη από το 2011  έως και το 2018 έχει  συνολικά μειώσει τα δημοτικά τέλη για τις κατοικίες κατά 37,5% και για τις επαγγελματικές στέγες 33,5%, ενώ ανακοίνωσε  νέα μείωση της τάξης του 5%,  για το 2019, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Οικονομικών  ’Αννα Αγγελίδου.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε όλους τους άλλους δήμους της Θεσσαλονίκης, αλλά και όλης της Ελλάδας, εκτός από το δήμο Ωραιοκάστρου.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου με τη διοίκηση Γαβότση,  είναι ίσως ο μόνος δήμος σε όλη την Ελλάδα, που σε περίοδο κρίσης  
αύξησε το 2018 τα
δημοτικά τέλη κατά
33,5 %!!!!

Αυτή είναι η εικόνα της καθαριότητας στο δήμο Ωραιοκάστρου με αύξηση στα δημοτικά τέλη 33,5%. Μόνο μια λέξη ταιριάζει: ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!

Ενώ τα ανταποδοτικά  τέλη  ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας θα μειωθούν κατά 5% για τα νοικοκυριά  το 2019,  η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, θα διατηρήσει  στα ίδια επίπεδα  τα τέλη ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων.

Σύμφωνα με την αρμόδια αντιδήμαρχο «οι μειώσεις είναι προς όφελος των δημοτών, διότι αντιλαμβανόμαστε τα προβλήματα που υπάρχουν εξαιτίας της κρίσης. Μπορούν οι πολίτες να συγκρίνουν με τους λογαριασμούς τους τι πλήρωναν το 2010 και τι θα πληρώνουν το 2019″.

Και οι δημότες του δήμου Ωραιοκάστρου εύλογα αναρωτιούνται, γιατί η διοίκηση Γαβότση δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα των δημοτών που υπάρχουν εξαιτίας της κρίσης και οι λογαριασμοί που πληρώνουν αυξάνονται, αντί να μειώνονται;

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 + 3 =