Σύσκεψη του Δήμου Ωραιοκάστρου για την αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού και βίας, με ερωτήματα.

Νοεμβρίου 26, 2018
Από

Σε σύσκεψη καλεί ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου με θέμα «Αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού και βίας», τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Ωραιοκάστρου.

Η συνάντηση εργασίας, όπως την αποκαλεί, θα γίνει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη 27 Νοεμβρίου κι ώρα 10:00 π.μ.  έως και 12:00μ.

 «Ελάτε να σχεδιάσουμε όλες και όλοι μαζί ένα πρόγραμμα δράσεων που θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού και βίας», αναγράφεται χαρακτηριστικά στη σχετική πρόσκληση.

 Αλλά,  αλλά τέτοια ώρα ο κόσμος είναι στις δουλειές του, οπότε το εύλογο ερώτημα που ανακύπτει  είναι ποιος θα ανταποκριθεί στην πρόσκληση και γιατί επιλέχθηκε αυτή η μη βολική ώρα που δεν διευκολύνει  τη συμμετοχή των καλεσμένων;

Επίσης να σημειώσουμε ότι δεν υπήρξε ούτε καν ένα σχετικό  δελτίο τύπου, με το οποίο θα ενημέρωνε η δημοτική αρχή για την πρωτοβουλία της.  Κι αυτό κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, όταν για το παραμικρό γεγονός η διοίκηση βγάζει, ακόμη και για υποδεέστερα θέματα,  και  αποστέλλει σωρηδόν τα δελτία τύπου. Οψόμεθα και περιμένουμε με ενδιαφέρον το «πρόγραμμα δράσεων» του δήμου ενάντια στο ρατσισμό και τη βία.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    1 + = 10