Σύσκεψη φιάσκο. Αποτέλεσμα μηδέν! Κανένας σύλλογος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου.

Νοεμβρίου 28, 2018
Από

Ως και οι πέτρες πια το ξέρουν ότι ο επόμενος  δήμαρχος δεν θα είναι ο Α. Γαβότσης, ο οποίος δεν έκανε και τίποτα διαφορετικό από τον προηγούμενο, για να μην  ακολουθήσει το μοίρα του.

Αυτό πιστοποιήθηκε για άλλη μια φορά από τους εκπροσώπους των πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του Δήμου, που γύρισαν εκκωφαντικά την πλάτη στο κάλεσμα του Α. Γαβότση και δεν πήραν μέρος στη σύσκεψη.Αυτό έρχεται επίσης μετά και από την κοινή ανακοίνωση σχεδόν όλων των φορέων προς τη διοίκηση του Δήμου, για την μη «συμπαράσταση προς το έργο των πολιτιστικών συλλόγων».

Η σύσκεψη στην ουσία δεν πραγματοποιήθηκε το συννεφιασμένο πρωινό της Τρίτης, αφού ήταν μόνος του ο δήμαρχος, σαν την καλαμιά στον κάμπο, εάν εξαιρέσεις τους εκπροσώπους του ΟΑΣΘ και τον εκπρόσωπο της Ι. Μητρόπολης.

Παρότι  η πρόσκληση απευθύνονταν σε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και αθλητικούς συλλόγους, κανένας δεν εδέησε να ανταποκριθεί και να παραβρεθεί στη σύσκεψη του απερχόμενου δημάρχου.  Οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ το «πρόγραμμα δράσεων» του δήμου ενάντια στο ρατσισμό και τη βία. 

Έτσι η «αντιμετώπιση του ρατσισμού και της βίας», εάν εξαρτιόταν από αυτή την πρωτοβουλία του Α. Γαβότση, δεν θα γίνονταν ποτέ. Αλλά ευτυχώς την έχουν αναλάβει και έχει γίνει υπόθεση των ίδιων των πολιτών του δήμου Ωραιοκάστρου, οι οποίοι και αντιμετωπίζουν με επιτυχία τον ρατσισμό, όπως έδειξαν και τα πρόσφατα αποτελέσματα στις αρχαιρεσίες των συλλόγων γονέων και ειδικά του 3ου δημοτικού με την ανάδειξη του Σύρου πρόσφυγα στο ΔΣ του συλλόγου.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 − 3 =