• .
  • .
  • .

Σε τέσσερις δήμους της Θεσσαλονίκης τα «OPEN MALLS»

Δεκεμβρίου 20, 2018
Από

Σε τέσσερις δήμους  της Θεσσαλονίκης, τους δήμους Βόλβης, Αμπελοκήπων, Καλαμαριάς και Θέρμης θα δημιουργηθούν OPEN MALL, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν μέσω ΕΣΠΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Σκοπός του προγράμματος OPEN MALL είναι η ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, όπως εξηγεί ο υπεύθυνος Υποστήριξης Επιχειρήσεων του ΕΕΘ Κυριάκος Μερελής.

Το πρόγραμμα προβλέπει την στήριξη επιχειρήσεων έτσι ώστε να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση τους και να ολοκληρώσουν στον εκσυγχρονισμό τους, ακόμη και τον ψηφιακό.

Στο έργο , με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης συμμετέχουν οι δήμοι Βόλβης, Αμπελοκήπων, Καλαμαριάς και Θέρμης, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους είναι να λειτουργούν στην περιοχή του κάθε δήμου από 50 εμπορικές επιχειρήσεις και άνω. Η χρηματοδότηση που δίνεται από το πρόγραμμα είναι 1.5 εκατομμύριο ευρώ σε κάθε δήμο.

Για την κατάθεση των προτάσεων, μεταξύ των οποίων ήταν και του Δήμου Ωραιοκάστρου, η οποία δεν χαρακτηρίζεται και για την αρτιότητά της,  είχε δοθεί  παράταση μέχρι το τέλος του Νοέμβρη

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 − 2 =