Η τέχνη της τούρτας στο Ωραιόκαστρο, Sugarlab. Το μέλλον της ζαχαροπλαστικής έφθασε!

Δεκεμβρίου 22, 2018
Από

Μερικές φορές, απλά χρειάζεται μια τούρτα  και οπωσδήποτε χρειάζεται στα γενέθλια, στη βάφτιση, στο γάμο. Αλλά όποιος δοκιμάσει μια φορά τούρτα και μπισκότο από το   Sugarlab, τότε ψάχνει να βρει έναν οποιονδήποτε λόγο για να πάρει άλλη μια τούρτα από το Sugarlab. Ψάχνει να βρει έναν οποιονδήποτε λόγο για να γιορτάσει με  τούρτα από το Sugarlab.

Το Sugarlab έκανε εγκαίνια στις 14 Δεκεμβρίου. Είναι η περίπτωση που το μεράκι γίνεται δουλειά και το όνειρο πραγματικότητα. Άνοιξε και γλυκαίνει τις ζωές μικρών και μεγάλων με τις καταπληκτικές, μοναδικές, φανταστικές  και ανεπανάληπτες τούρτες. Που όποιος δοκιμάσει δεν μπορεί να ξεπεράσει τη θύμηση αυτής της  ξεχωριστής δημιουργίας.

Τα χρυσά χέρια της Όλγας Νασιρίδου  που τα κινεί η αγάπη για τη ζαχαροπλαστική, αλλά και για τη ζαχαροτεχνία είναι η συνταγή της επιτυχίας.

Το Sugarlab  είναι ένα όνειρο ζωής, είναι η εκπλήρωση χρόνιων σχεδιασμών, όνειρο χρόνων που έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Το γούστο, το ταλέντο, η καλαισθησία και προπαντός η γνώση του αντικειμένου, αλλά και ο σεβασμός στον πελάτη, γέννησαν το  Sugarlab.

Το Sugarlab αποτελεί ένα κόσμημα για το Ωραιόκαστρο και την αγορά του. Ένα γλυκό σημείο αναφοράς για μια παγωμένη τούρτα κάστρου, για τούρτα μπαλέτο, τούρτα Λαχανικών, τούρτα κουκουβάγια, Macarons, τούρτα κιθαρίστας ή  ντράμερ, τούρτα ηλεκτρική  κιθάρα, τούρτα παπάκια, αντρική τούρτα , τούρτα   πριγκιπική, παραμυθένια και ότι άλλο ζητήσει η ψυχή σας και η φαντασία σας για να καταπλήξετε τα αγαπημένα πρόσωπα  και τον εαυτό σας.

Το Sugarlab  είναι ένα προχωρημένο κατάστημα από το μέλλον της ζαχαροπλαστικής που βρίσκεται  Κομνηνών 41Α , απέναντι από το super market Μασούτης στο τηλ.  694 463 1629

Sugarlab Cakes

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 4 = 8