Παγωμένη κραυγή απόγνωσης από τους επαγγελματίες στο δήμο Ωραιοκάστρου για τα δημοτικά τέλη!

Ιανουαρίου 11, 2019
Από

Οι επαγγελματίες στο Δήμο Ωραιοκάστρου παγώνουν πιο πολύ από τις χρεώσεις των δημοτικών τελών, παρά από τις χαμηλές θερμοκρασίες του καιρού. Οι υπερβολικές χρεώσεις των δημοτικών τελών έχουν γίνει ο εφιάλτης και ο βραχνάς των επαγγελματιών στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Τα πανάκριβα και δυσβάσταχτα δημοτικά τέλη εξουθενώνουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε τις επιχειρήσεις, τις παγώνουν στην κυριολεξία  και βέβαια λειτουργούν αποθαρρυντικά για τη συνέχιση της λειτουργίας τους ή για την έναρξη κάποιων άλλων.

Έχει ενδιαφέρον ένας πρόχειρος υπολογισμός που έκανε ένας επαγγελματίας, για το τι πληρώνει προς το Δήμο με τους φόρους και τα τέλη σε έναν χρόνο. Από τον υπολογισμό αυτόν χαρακτηριστικά προκύπτει ότι πληρώνει 12μηνες Χ 370€= 4.440€!!!!!  Δήμου.

Δηλαδή μια επιχειρήσει καλείται να καταβάλει 4.440€ στο Δήμο, ο οποίος δεν της προσφέρει και δεν της παρέχει τίποτα απολύτως.

Είναι υπερβολικά πολλά τα 4.440€  για τον κοπανιστό αέρα που μας προσφέρει ο Δήμος, σχολιάζει ο συγκεκριμένος επαγγελματίας. Και αναρωτιέται για ποιο λόγο πρέπει να πληρώνουν τόσα πολλά χρήματα οι επαγγελματίες στο Δήμο και τι γίνονται αυτά τα χρήματα από τη διοίκηση Γαβότση.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 − 4 =