• .
  • .
  • .

Μια κοπή πίτας που ξεχώρισε! Η κοπή πίτας του Ποδηλατικού συλλόγου Ωραιοκάστρου!

Ιανουαρίου 27, 2019
Από

Με μια  υποδειγματική διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής  η κοπή της πίτας του ξακουστού Ποδηλατικού συλλόγου Ωραιοκάστρου.

Παρά τα απρόοπτα που καθυστέρησαν την κοπή, η εκδήλωση ήταν σωστά προετοιμασμένη, οπότε η παρατεταμένη καθυστέρηση μπορεί να αύξησε τη δυσκολία, αλλά τα μέλη, οι φίλοι και οι καλεσμένοι το διασκέδασαν.

Όπως κάνουν και με το Forest Gam Trail, ένα από τα πιο διασκεδαστικά ποδηλατικά μονοπάτια κατάβασης στην Ελλάδα, που έφτιαξε ο σύλλογος στο βουνό του Ωραιοκάστρου.

Η εκδήλωση  έγινε με την παρουσία πολλών μελών, φίλων και …θεατών. Το προεδρείο του συλλόγου ευχαρίστησε  τους υποψήφιους δημάρχους Α. Πολυχρονίδη, Γ. Παπακωνσταντίνου και Π. Σκαρλάτο και τον αντιδήμαρχο Η. Ζιακούλη. 

 Κι όταν ήρθε η ώρα της κοπής τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου… πετάλαραν άγρια με το μαχαίρι και με υψηλή τεχνική έκαναν την ωραία και τεράστια πίτα, κομματάκια. Που με την φροντίδα της γραμματέας Κατερίνας Μαλισσόβα, η οποία χρειάστηκε να κάνει πάρα πολλά άλματα,  μοιράστηκαν στους παραβρισκόμενους.

Ο νυν και πρώην πρόεδρος του Ποδηλατικού Ξανθός Πασχάλης και Μουρατίδης Γιώργος με την γραμματέα Κατερίνα Μαλισσόβα.

Η τυχερή της βραδιά η μικρή Αλκμήνη, η οποία κέρδισε το φλουρί και μαζί με αυτό  μια ετήσια συνδρομή που την πρόσφερε για την εγγραφή της μητέρας της στον ποδηλατικό σύλλογο.

Ο οποίος είναι πια από τους πιο αναγνωρισμένους ανά την Ελλάδα -γιατί να το κρύψουμε άλλωστε-  με τους επιτυχημένους πανελλήνιους αγώνες που διοργανώνει, με αποτέλεσμα να αποτελεί ως ποδηλατικός σύλλογος, παράδειγμα προς μίμηση.

Καλή χρονιά λοιπόν στον Ποδηλατικό σύλλογο και να συνεχίζει να διαδίδει την ποδηλασία στην νέα και παλιά γενιά, αλλά  και να κάνει το Ωραιόκαστρο ποδηλατικό προορισμό της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδας κι όλης της Βαλκανικής.

Δεν έλειψαν φυσικά και οι ωραίες παρουσίες, όπως η Νική Τσαλού με τις φίλες της.

Και ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος που έμαθε τους Ωραιοκαστρίτες να πίνουν μπύρα με την Mona Lisa art έδωσε το παρών στον ποδηλατικό σύλλογο.

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης πάντα στο πλευρό του Ποδηλατικού συλλόγου.

Τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου με τον πρώην πρόεδρο Γιώργο Μουρατίδη και το Μουρατιδάκι…

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 4 = 3