Υπόθεση λατομείο Ωραιοκάστρου. Ξεσκεπάστηκε η απάτη σε όλο της το μεγαλείο.

Φεβρουαρίου 11, 2019
Από

Ξεσκεπάστηκε η κακοπαιγμένη παράσταση για τα λατομεία από τον υπουργό Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι «δεν έχει γίνει ουδεμία προσφυγή, ούτε από τον δήμο Ωραιοκάστρου,  ούτε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».

Από τους «κουραμπιέδες»  του κοινοβουλίου στους Τζιτζιφιόγκους της τοπικής αυτοδιοίκησης, που σαν ερασιτέχνες ηθοποιοί σχολικής παράστασης  προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα σχετικά με τις ευθύνες τους για τα λατομεία και γελοιοποιούνται ασταμάτητα.

Με τις αστείες δικαιολογίες αποδίδοντας άλλοτε τις ευθύνες στην τεχνική υπηρεσία, άλλοτε στο πρωτόκολλο και γιατί όχι στον καφετζή που άργησε να φέρει τον καφέ και έτσι δεν άνοιξαν τα μάτια τους για να δουν τα έγγραφα και τα ημέηλ. Αλλά θα κάνουν ΕΔΕ, λένε και τότε θα δούμε που θα κρυφτεί αυτός ο καφετζής.

 

 Με την άφθονη ελαφρομυαλιά και την ακόρεστη απληστία που διαθέτουν απλά επιχειρούν την οριστική καταστροφή του Δήμου Ωραιοκάστρου μετατρέποντάς τον  σε ένα απέραντο νταμάρι. Το πρόβλημά μας δεν είναι ο δήμαρχος, που δεν είναι ούτε καν κάτοικος του Δήμου και «φεύγει».  Εξάλλου  «πέφτει» τόσο γρήγορα, που όταν σκάσει, θα σκάσει σαν το καρπούζι, μόνο που τώρα θα εκτοξευτεί από την κορυφή του λατομείου. Το πρόβλημά μας είναι οι νέοι μουστερήδες που στην προσπάθειά τους να καλύψουν τον απερχόμενο δήμαρχο, επέρριψαν τις  ευθύνες στο υπουργείο!!!

Αλλά λόγω της σαχλαμάρας τους έδωσαν  το έναυσμα όχι μόνο για να τους ξεμπροστιάσει ο υπουργός, αλλά για να αποκαλυφθεί και ο ρόλος του κομπάρσου  που επέλεξαν για τον εαυτό τους, στον Δήμο, που τον έχουν κάνει επάγγελμα.  Όπως κάλυπταν την προηγούμενη δημοτική αρχή, έτσι επιχειρούν να καλύψουν με την «στημένη» αντιπολίτευσή τους και τις  ξεκούδουνες κραυγές  τους και την τωρινή μαζί βεβαίως με το περιβαλλοντικό της έγκλημα.

Σαν έτοιμοι από παλιά για τα μεγαλεία, βιαστικοί και φουριόζοι καραδοκούν για να πιάσουν θέσεις στο τραπέζι της διοίκησης που  περιμένουν να στρωθεί μετά τι εκλογές.

Αυτές οι δουλειές όμως πρέπει να γίνονται με τον κατάλληλο τρόπο, να μην βγάζουν μάτια και αφετέρου οι συμμετέχοντες να λαμβάνουν υπόψη  τους γενικότερους πολιτικούς συσχετισμούς και τις κοινωνικές αντιδράσεις.  

Ευτυχώς η λιγουριά τους δεν τους επέτρεψε να πάρουν τίποτα υπόψη από τα παραπάνω. Και εάν κατά το παρελθόν οι υπουργοί άλλων κυβερνήσεων κάλυπταν τέτοιες άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος  του κοινωνικού συμφέροντος, τώρα έπεσαν πάνω στον Σωκράτη Φάμελλο και στην τοπική κοινωνία.

 Τώρα στη μάχη «υπερασπιζόμαστε το Ωραιόκαστρο» στοιχίζονται οι δυνάμεις, βγαίνουν τα «μαχαίρια», μετριούνται οι «εφεδρείες».

Στους ενόχους και τους συνενόχους ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα.

Γιατί σε αυτή τη μάχη σίγουρα το Ωραιόκαστρο θα νικήσει!   Γιατί είναι μάχη ζωής!

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 − 6 =