Έκδοση προσωρινής δικαστικής διαταγής για την μη υπογραφή συμβάσεων μίσθωσης για τα λατομεία.

Φεβρουαρίου 27, 2019
Από

Εκδόθηκε προσωρινή δικαστική διαταγή για την μη υπογραφή μισθωτικών συμβάσεων για τα λατομεία, τόσο με τον συνεταιρισμό ΝΙΚΗ, όσο και με τον συνεταιρισμό ΚΥΨΕΛΗ. Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε  κατόπιν της Αίτησης αναστολής που υπέβαλε ο Δήμος Ωραιοκάστρου μετά τη σχετική απόφαση που πάρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

Η  προσωρινή διαταγή εκδίδεται κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων και δεν αποτελεί δικαστική απόφαση. Επίσης η  προσωρινή διαταγή δεν δημιουργεί ούτε προσωρινό δεδικασμένο  γι’ αυτό με νεώτερη διαταγή του δικαστηρίου ανακαλείται ελεύθερα και αυτεπάγγελτα.

Γι αυτό η έκδοση προσωρινής διαταγής δεν επιτρέπει κανέναν πανηγυρισμό εκ μέρους της διοίκησης, αφού δεν  διασφαλίζει και ούτε αποτρέπει τη λειτουργία λατομείων στο βουνό του Ωραιοκάστρου, γιατί είναι μια τυπική νομική διαδικασία. Κι αυτή η τυπική νομική διαδικασία φυσικά δεν είναι αρκετή για να ξεπλένει τη διοίκηση για τους καθυστερημένους κι ελλιπείς χειρισμούς της.  

 Η διοίκηση να αφήσει τους άσκοπους προεκλογικούς πανηγυρισμούς και τα λόγια και να προχωρήσει σε όλες τις απαιτούμενες νομικές και διεκδικητικές ενέργειες, εάν θέλει να πείσει τους δημότες ότι ενδιαφέρεται και αγωνίζεται ενάντια στην καταστροφή του βουνού και του Ωραιοκάστρου.  

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    + 6 = 9