Παραχώρηση ακινήτων της Παιδόπολης Ωραιοκάστρου στην «ΕΛΠΙΔΑ».

Απριλίου 1, 2019
Από

Μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων και με Αυτισμό και της Υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η Υπουργός  Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  Έφη Αχτσιόγλου, ανταποκρίθηκε άμεσα και προχώρησε  στη δωρεάν παραχώρηση στον Σύλλογο έξι ακινήτων για δέκα επιπλέον έτη.

Τα ακίνητα  βρίσκονται στην πρώην Παιδόπολη «Άγιος Δημήτριος» του Δήμου Ωραιοκάστρου, είναι ιδιοκτησίας της Πρόνοιας και σε αυτά  στεγάζονται οι εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ» και διατίθενται για τη φιλοξενία αυτιστικών ατόμων, τις θεραπείες και την εκπαίδευσή τους.

Αμέσως μετά την παραχώρηση το Δ.Σ της Μονάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τα εμπλεκόμενα υπουργεία, εκφράζει την «ανείπωτη χαρά» τους  και προσκαλεί μάλιστα την Υπουργό και Υφυπουργό στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού στις 7 Απριλίου. Ακολουθεί ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

 Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ»

 Αξιότιμη κυρια Έφη Αχτσιόγλου και αξιότιμη κυρία Ελευθερία Χατζηγεωργίου  κα Υπουργέ Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και κα Υφυπουργέ Μακεδονίας – Θράκης, θα θέλαμε να δηλώσουμε την βαθύτατη συγκίνηση μας και τις εγκάρδιες ευχαριστηρίες μας για την άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα μας. Με τούτη την ανανέωση της παραχώρησης των κτιρίων στο Σύλλογο μας, μας γεμίσατε ανείπωτη χαρά, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε απρόσκοπτα αγάπη και φροντίδα στα παιδιά μας. Θα χαρούμε πραγματικά να μας τιμήσετε αμφότερες με την παρουσία σας στις 7 Απριλίου και ημέρα Κυριακή, στον Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου Ελπίδα. Αυτισμός Ελπίδα για εμάς, ώστε να μπορέσουμε και δια ζώσης να σας παρουσιάσουμε το έργο μας.

Μετά τιμής,
Το Δ. Σ. της Μονάδας ΕΛΠIΔΑ.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 + 6 =