Επιχείρηση «εξαφάνισης» και πογκρόμ εξολόθρευσης αδέσποτων στο δήμο Ωραιοκάστρου. Δίνεται αμοιβή για πληροφορίες!

Απριλίου 22, 2019
Από

Κάτω τα ξερά σας από τον Ιορδάνη. "Εξαφανίστηκε" από τις 16 Απριλίου απο τη Συμμαχική τα βαγόνια του Μάκη του Χοντρού όπου ζούσε εδώ και τρία χρόνια

Από τις αρχές του χρόνου έχουν απαχθεί πάνω από δώδεκα σκυλιά και έχουν δηλητηριαστεί τρία. Η αρχή έγινε τον Γενάρη όταν εξαφανίστηκαν τρία σκυλιά πάνω από το Τζάμπο και άλλα τρία από τα φανάρια της Θεσσαλονίκης με τον παράδρομο της Εγνατίας.

Ακολούθησε η εξαφάνιση του Χάσκι από τη Συμμαχική με Θερμαϊκού κοντά στο Symbol,  η Ντίβα το κυνηγόσκυλο από μάντρα της Συμμαχικής, ο Αλέκος τον Μάρτιο  μέσα από μάντρα στη ΒΙ.ΠΕ Νεοχωρούδας  και η παρέα των Γκρι στη Συμμαχική με Μακεδονικού Αγώνα. Πρόσφατο περιστατικό 16 Απριλίου, είχαμε την εξαφάνιση του Ιορδάνη πάλι στη Συμμαχική από τα βαγόνια του Μάκη του Χοντρού.

Κι ο κύκλος των χαμένων σκυλιών διευρύνεται έως τo Δρυμό όπου χάθηκαν μέσα από την πλατεία και γύρω από τους δρόμους του χωριού ανεξακρίβωτος αριθμός  σκυλιών και ποιος ξέρει τι γίνεται σε άλλα απομακρυσμένα σημεία του Δήμου.

Σε αυτό το διάστημα είχαμε και τον φρικτό θάνατο ενός τυφλού σκυλιού που πέθανε από αναθυμιάσεις από τη φωτιά σε παράνομη χωματερή πίσω από το «Σάρισα».

Επειδή όλα τα παραπάνω μόνο τυχαία δεν μπορεί να συμβαίνουν, γίνεται  ξεκάθαρο ότι εκτυλίσσεται μια πρωτοφανής επιχείρηση εξαφάνισης και εξόντωσης  των σκυλιών, η οποία και προφανώς  συνδέεται με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Οι φιλόζωοι της περιοχής επαγρυπνούν. Οι φιλόζωοι που φρόντιζαν τα παραπάνω σκυλιά έχουν ήδη προβεί σε καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα κι έχουν συγκεντρώσει κάποια στοιχεία σχετικά με την κλούβα και τα άτομα που κινούνται στην περιοχή. Επίσης για συγκέντρωση πληροφοριών και συντονισμό ενεργειών στο στο 6973857261. Καλούμε και σαν oraiokastronet.gr όσους και όσες έχουν κάποια στοιχεία σχετικά με το χρώμα της κλούβας ή κι άλλου αμαξιού και τους αριθμούς κυκλοφορίας να επικοινωνήσουν με το oraiokastronet.gr

Και μάλιστα εάν δοθούν καθοριστικές πληροφορίες που να οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών θα δοθεί  και αμοιβή 1.000 ευρώ.

Οι ευθύνες των αρμόδιων, δηλαδή του Δήμου, για τα αδέσποτα  είναι τεράστιες. Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης, περίθαλψης και φροντίδας των αδέσποτων.  Δαπανούνται χιλιάδες ευρώ , 60.000 ευρώ ήταν στον προϋπολογισμό του Δήμου για τα αδέσποτα, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τα προβλήματα αντί να λύνονται,  οξύνονται. Και για τα αδέσποτα και για τους ανθρώπους.   

Να σώσουμε τον Ιορδάνη, τον Αλέκο και όλα τα αδεσποτάκια. Να σταματήσουμε το πογκρόμ της εξόντωσής τους. Να σώσουμε την ανθρωπιά μας όσο είναι καιρός. Να αποκαλύψουμε τους δολοφόνους και να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη.

ο Αλέκος , που εξαφανίστηκε από τις 29 Μαρτίου

Για το θέμα των εξαφανίσεων έβγαλε ανακοίνωση και ο Φιλοζωικός σύλλογος Ωραιοκάστρου.

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΣΥΛΕΚΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019, ΕΝΩ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ., ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΤΩΡΑ!!! ΘΛΙΒΕΡΌ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΌ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.

Ο συνεχής αγώνας της ομάδας μας, να γίνονται στειρώσεις και να γεννιούνται λιγότερα αδέσποτα, σκοντάφτει συνεχώς στον ύφαλο που λέγεται περισυλλογέας του Δήμου. Δέχεται εντολές μόνο από το αρμόδιο γραφείο του Δήμου και Ωωω τι σύμπτωση – έχουμε εκλογές, πρέπει να αδειάσουν οι δρόμοι από το αδέσποτα, – μαζεύει ζώα επιλεκτικά, ως επιθετικά, αγνοώντας τις αιτήσεις που εκκρεμούν για στειρώσεις από τον Ιανουάριο και νωρίτερα! (Αυτές τις εντολές εκτελεί!)
Έγκυα ζώα παραμένουν αστείρωτα, θα γεμίσει ο τόπος πάλι κουτάβια. Οι εθελοντές πιάνουν μόνοι τους όσα ζώα είναι εφικτό, και τα πηγαίνουν για στείρωση, είναι πολλά όμως τα ζώα που δεν πιάνονται παρά από τον ειδικό.

Από την άλλη, ξαφνικά, τα ζώα του Ωραιοκάστρου και των περιχώρων άρχισαν να δαγκώνουν αδιακρίτως! Οι επιθέσεις πλήθυναν!!! Μήπως τα ζώα διαισθάνθηκαν ότι έρχονται εκλογές και είπαν.. ο,τι φάμε, ο,τι πιούμε και ο,τι….. ξέρουμε την συνέχεια!!
Ζώα εξαφανίζονται συνεχώς από διάφορες γειτονιές εδώ και κάτι μήνες…Βγαίνουν βόλτα και μετά από το….φωτογραφικό κυνήγι του κου Καλογεράκου(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ) τον οποίο τοποθέτησε ως υπεύθυνο των αδέσποτων ο Δήμος Ωραιοκάστρου ….κάπου λείπουν σκυλιά κι έτσι καθαρίζονται οι δρόμοι του Ωραιοκάστρου και των περιχώρων!!!!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ !!!
Aπαιτούμε να μας υποδείξετε που έχετε αφήσει τα ζώα που έχετε μαζέψει,Θα υπάρχουν ποινικές κυρώσεις για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που γίνονται εις βάρος των αδέσποτων ζώων!!!!!!!!!!!!!

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 3 = 4