Κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια των εφτά υποψηφίων δημάρχων Ωραιοκάστρου.

Μαΐου 5, 2019
Από

Και επισήμως οι εφτά  υποψηφιότητες  για το αξίωμα του Δημάρχου  και των  Δημοτικών Συμβούλων  για τις εκλογές της 26ης Μαϊου, που έχουν μείνει μόνο 20 μέρες. Οι επικεφαλής κατέθεσαν τους φακέλους των παρατάξεων τους στο Πρωτοδικείο.

Την αρχή  έκανε ο Άγγελος Θεμελής,  που κατέθεσε το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» από το Σάββατο το πρωί, με αντιπροσωπεία της παράταξης. Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει συνολικά 62 υποψήφιους, 37 δημοτικούς συμβούλους+25 κοινοτικούς συμβούλους στις τρεις τοπικές κοινότητες Ωραιοκάστρου (11), Λητής (7)και Μελισσοχωρίου (7).

Την επόμενη ημέρα πρωί-  πρωί την Κυριακή στις 8 π.μ.  οι δύο Παντελήδες Τσακίρης και Σκαρλάτος ανέβηκαν τα σκαλιά του Πρωτοδικείου συνοδευόμενοι από πολλούς υποψηφίους τους.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές ξανά» του Παντελή Τσακίρη  περιλαμβάνει 51 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 24 συμβούλους για τρεις κοινότητες, του Ωραιοκάστρου, Μεσαίου- Πετρωτού- Μονολόφου και Πενταλόφου, σύνολο 75 υποψηφίους. 

 Ο επικεφαλής του συνδυασμού  »αν.α.σ.α.» υποψήφιος δήμαρχος Παντελής Σκαρλάτος  κατάθεσε  ψηφοδέλτιο συνολικά με 78 υποψήφιους, μαζί με τους υποψήφιους για τρεις κοινότητες.

Στη συνέχεια  το Πρωτοδικείο επισκέφθηκε  ο δήμαρχος Α. Γαβότσης, χωρίς να τον  συνοδεύει ούτε ένας  υποψήφιος!!,  για να καταθέσει ένα ελλιπές  ψηφοδέλτιο, με 46, αντί 51  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αφού του λείπουν τέσσερις υποψήφιοι από το Ωραιόκαστρο και ένας από την Μυγδονία. Κατά άλλα έχει 64 υποψήφιους σε όλες τις τοπικές κοινότητες. 

Το μεσημέρι κατέφθασε και ο υποψήφιος δήμαρχος  Γ.Παπακωνσταντίνου  και κατέθεσε  τα ονόματα των 51 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και 17 κοινοτικών συμβούλων  για το Ωραιόκαστρο, που αποτελούν  το ψηφοδέλτιο της «Δύναμη Δημιουργίας».

Ο  υποψήφιος  δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΡΑ»  Ανέστης Πολυχρονίδης  κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο με 51 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και 17 κοινοτικούς συμβούλους μόνο για την Κοινότητα Ωραιοκάστρου.

Τέλος ο επικεφαλής Γ. Εδιρνέλης κατέθεσε κι αυτός τους 38 υποψήφιους δημοτικούς  συμβούλους  (23 Ωρ+6 Καλ.+9 Μυγδ.)της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ –ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ».

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 + 2 =