• .
  • .
  • .

Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Μαΐου 17, 2019
Από

Μουσικό διαγωνισμό-Festival, παρουσίαση βιβλίου, Bike Beer Barbeque και φυσικά προεκλογικές συγκεντρώσεις. Συγκεκριμένα:

Σάββατο 18 Μαΐου προεκλογική συγκέντρωση για τις δημοτικές εκλογές της παράταξης «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γ. Εδιρνέλη ώρα 20:00 στον πεζόδρομο της Λ. Δημοκρατίας.

Κυριακή 19 Μαΐου συγκέντρωση του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού για την αναλυτική παρουσίαση του Σχεδίου του  ώρα 11:30, στην πλατεία του Δρυμού (χώρο ΚΑΠΗ).

Κυριακή 19 Μαΐου  Bike Beer Barbeque  3b event από τον Ποδηλατικό σύλλογο Ωραιοκάστρου στο πάρκο στην παιδόπολη (εκεί που τελειώνει το forest gam) ώρα 10:00.  

Κυριακή 19 Μαΐου Ποδηλατοδρομία στη Λητή από το σύλλογο γονέων & κηδεμόνων με έναρξη τον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου με δύο διαδρομές για μικρούς και μεγάλους.

Κυριακή 19 Μαΐου,  η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Κουτσανοπούλου με εικονογράφηση της Λίας Φωτιάδου,  «Ας πούμε αυτή τη λέξη» στις 12μ. στο κτήριο «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» στο Παλαιόκαστρο.

 

Κυριακή 19 Μαΐου 1o Festival Μουσικής, με μουσικό διαγωνισμό εφήβων και νέων και συναυλία με τους Koza Mostra  από της 7:00 μ.μ. έως της  11:00 μ.μ. στο ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 − = 8