Όχι, του Παντελή Τσακίρη σε τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα με τον απερχόμενο δήμαρχο Ωραιοκάστρου.

Μαΐου 28, 2019
Από

 Kακός είναι ο άνθρωπος που του αρέσει να ντροπιάζει τους άλλους,  έλεγε ο Φ. Νίτσε, συμπληρώνοντας τον Σωκράτη, που όταν τον ρώτησαν να  δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,  είπε: «Η μόρφωση είναι θέμα συμπεριφοράς…».

 Οπότε μάλλον δεν έχει κανένα νόημα μια συζήτηση με ένα από εκείνους  που  όταν μιλούν δεν ξέρουν τι λένε και όταν σταματούν να μιλούν  δεν ξέρουν τι έχουν πει.

 Ο πανικός και η σύγχυση που προκάλεσε στον απερχόμενο δήμαρχο  Γαβότση, το εκλογικό αποτέλεσμα, τον έχουν κάνει να χάσει ακόμη και την ψευδαίσθηση της ισχύος, που του καλλιεργούν οι περιστοιχισμένοι αυλικοί του. Κι όσο αισθάνεται ότι έρχεται η ώρα του τέλους για το αναχρονιστικό κατεστημένο  στο δήμο Ωραιοκάστρου, τόσο θα ζητάει  debate, ακόμα και μετά τις εκλογές, από την Καλαμαριά όπου θα βρίσκεται.

«Για ποιο λόγο δεν εμφανίζεται στο debate; Φοβάται να αντιμετωπίσει τον κ.
Γαβότση;» ρωτάει στο δελτίο τύπου ο απερχόμενος δήμαρχος.

 «Η εξουσία αποβλακώνει», έγραψε ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε και ιδίως όταν καταλαβαίνεις ότι θα χάσεις τα προνόμια της και τότε πανικόβλητος παραπαίεις στην γελοιότητα.

«Πέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου δεν ξεπλένουν πέντε χρόνια κενά δημαρχιακού έργου», ήταν η απάντηση του Π. Τσακίρη, στην απεγνωσμένη πρόσκληση για τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα.

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή ανακοίνωση του απερχόμενου δημάρχου σχετικά με τηλεοπτικό ντιμπέιτ ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου κι επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» Παντελής Τσακίρης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 «Ο απερχόμενος δήμαρχος πίστεψε λανθασμένα ότι πέντε λεπτά τηλεοπτικού χρόνου θα μπορούσαν να ξεπλύνουν πέντε χρόνια κενού δημαρχιακού χρόνου, πέντε χρόνια κενά δημαρχιακού έργου. Προσωπικά συνομιλώ απευθείας με τους ανθρώπους του τόπου μου. Αυτούς που μου έδωσαν μια καθαρή πρωτιά, για να πραγματοποιήσω τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη για τον δήμο μας. Καλλιθέα, Μυγδονία κι Ωραιόκαστρο δεν έχουν άλλο χρόνο για χάσιμο. Κοιτάζουμε μπροστά. Προχωράμε μπροστά. Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνουμε τη μεγάλη νίκη για λογαριασμό όλων των ανθρώπων του δήμου Ωραιοκάστρου».

 

«Πρωταγωνιστές ξανά».

https://www.youtube.com/watch?v=S3RryhrP03E&fbclid=IwAR33uCptTtEgITgX9woom7dbAxoA-f0xH03AF-dEJwdSsoAaBhXHYsfEkBU

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    5 − 1 =