Εγκατέλειψε ο Γαβότσης! Τον εγκαταλείπουν όλοι! Σαρωτικό ρεύμα αποδοκιμασίας σε όλο τον δήμο Ωραιοκάστρου!

Ιουνίου 1, 2019
Από

Πολλές φορές συμβαίνει με αυτούς που κατέχουν τη θέση του δημάρχου, ότι και με τους ευνούχους  που έχουν χαρέμι! Δεν κάνουν τίποτα!  

Την προδιαγεγραμμένη μοναχική πορεία προς τη μοιραία εκλογική αποδοκιμασία οδεύει ο Γαβότσης, απομονωμένος από συνεργάτες, δημότες  και ψηφοφόρους.

Για αυτό το λόγο εξάλλου είναι και ο μοναδικός υποψήφιος στην Ελλάδα που δεν πραγματοποίησε  προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία για τον β΄ γύρο!!!! Κατάρρευση. 

«Τι να πούμε;» φέρεται να είπε σε συνομιλητή  του, «ότι ήταν να πούμε, τα είπαμε στον α΄ γύρο!». Ακριβώς, επειδή δεν έχει να πει τίποτα απολύτως στους δημότες και επειδή δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο επί της θητείας του και επειδή  νοιώθει  την αποδοκιμασία και εισπράττει την απαξίωση των δημοτών, δεν τόλμησε να διοργανώσει προεκλογική συγκέντρωση για τον β΄ γύρο. Κρύβεται.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου οι δημότες θα ολοκληρώσουν τη δουλειά  που ξεκίνησαν στις 26 Μαΐου. Θα εντείνουν και θα δυναμώσουν την αποδοκιμασία τους στον απερχόμενο δήμαρχο, απαλλάσσοντας το δήμο Ωραιοκάστρου, από την πιο αναχρονιστική και ανίκανη διοίκηση που είχε ποτέ.  Και μάλιστα με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο. Με ένα ποσοστό αποδοκιμασίας που όμοιό του δεν θα υπάρξει σε όλη την Ελλάδα. Φοβάται. 

Οι δημότες θα ψηφίσουν για την απαράδεκτη αύξηση 33,5% στα δημοτικά τέλη. Για την κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών με τις απευθείας αναθέσεις. Για την καθαριότητα και τη διαχείριση των απορριμμάτων που βρίσκεται σε τριτοκοσμικό επίπεδο. Για την σχολική στέγη σε kibo, λυόμενα  και σε ενοικιαζόμενους χώρους. Για το ακατάλληλο νερό στη Μυγδονία. Για την εγκατάλειψη των δημόσιων κι αθλητικών χώρων, πάρκων, δρόμων  και πεζοδρομίων. Για τα λατομεία που θα αλλοιώσουν και θα καταστρέψουν  τη φυσιογνωμία του Δήμου. Για τις ντροπιαστικές συμπεριφορές απέναντι στους πολίτες. Για τον  διασυρμό του Ωραιοκάστρου με τα γνωστά γεγονότα σχετικά με τη φοίτηση των προσφυγόπουλων και την καταδίκη του δημάρχου. Για την εγκατάλειψη και τον διωγμό των αδέσποτων. Για το καμένο Πνευματικό Κέντρο της Νεοχωρούδας και τόσα άλλα, ων ουκ έστι αριθμός.

Γιατί τίποτε δεν

μπορεί να αντισταθεί

σε μια ιδέα που έχει

έρθει η ώρα της. Και

τώρα ήρθε η ώρα να

φύγει ο Γαβότσης!

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 1 = 6