Ξε- καθάρισε το Ωραιόκαστρο. Νέος δήμαρχος ο Παντελής Τσακίρης με 70%!

Ιουνίου 2, 2019
Από

Μιας θητείας δήμαρχος αποδείχθηκε και ο Α. Γαβότσης, όπως και ο προηγούμενος. Και μαζί με αυτόν τελείωσε και ο Μεσαίωνας για το Ωραιόκαστρο με πανηγυρικό τρόπο. Ο Α. Γαβότσης με την αθυροστομία και την ευτέλεια, τα νεύρα και την αλαζονεία και κυρίως με την ανεκδιήγητη ανεπάρκεια και ανικανότητά του, εμετρήθει, εζυγίσθει και εβρέθει ελλιπής από τους δημότες.

Ο Α. Γαβότσης αποτελεί παρελθόν, που όλοι οι δημότες θα θέλουν να ξεχάσουν. Με 80 % στο Ωραιόκαστρο, 65% στη Καλλιθέα και 60%  στη Μυγδονία  και με 70% συνολικά στο Δήμο, νέος δήμαρχος, αναδείχθηκε ο Παντελής Τσακίρης.

Μια νέα εποχή για τον δήμο Ωραιοκάστρου αρχίζει. Ο Π. Τσακίρης στον σύντομο χαιρετισμό του, προς τον κόσμο μπροστά στο εκλογικό του κέντρο, τόνισε ο,τι  «δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νικητής είναι ο δήμος Ωραιοκάστρου».

Είναι περιττό να πούμε ότι ο πρώην δήμαρχος  και χαμένος των εκλογών Α. Γαβότσης, δεν ξέρει ούτε να χάνει. Όπως η εξουσία, έτσι και η ήττα δείχνει την Αγωγή του ατόμου.  Ο Γαβότσης δεν τήρησε ούτε τη στοιχειώδη ευπρέπεια να επισκεφθεί και να δώσει  συγχαρητήρια στον νικητή, όπως είθισται.

Αντίθετα ανακοίνωσε αμέσως ότι παραιτείται από επικεφαλής της παράταξης του!!!δείχνοντας την σύγχυση που του προκάλεσαν τα αποτελέσματα  και της αδυναμίας διαχείρισή τους.  Να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος  επικεφαλής που παραιτείται, μετά τις εκλογές.

Ο κόσμος όμως τόσο του Ωραιοκάστρου, αλλά και των άλλων δημοτικών ενοτήτων έσπευσαν στο εκλογικό κέντρο του Παντελή και το γλέντησαν. Αμέσως βρέθηκαν τα όργανα και με τους ήχους του ζουρνά και των χάλκινων άρχισαν οι χοροί, που κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ.  Προκαλώντας μια ευχάριστη αναστάτωση στο κέντρο του Ωραιοκάστρου και διακόπτοντας την κυκλοφορία στην οδό Κομνηνών. 

Πέντε χρόνια ευτέλειας του θεσμού και υποβάθμισης συνολικά του δήμου Ωραιοκάστρου ήταν αρκετά. Ο κόσμος έχει κάθε λόγο να γιορτάσει την αλλαγή εποχής  στον δήμο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη  νέα διοίκηση του Π. Τσακίρη και να αποτελέσει  τον Διαφωτισμό μετά τον Μεσαίωνα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παντελής Τσακίρης: «Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Υπάρχουν μόνον προβλήματα, τα οποία θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί»

 Ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας έστειλε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης με τη γνωστοποίηση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος, σύμφωνα με το οποίο οι πολίτες του Ωραιοκάστρου τον εξέλεξαν δήμαρχο με ποσοστό 69,27%.

«Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τις χιλιάδες των συμπολιτών μου που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Η νίκη ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου, είτε μας ψήφισαν είτε όχι. Προσωπικά έχω δεσμευτεί ότι θα είμαι δήμαρχος για όλους. Από απόψε κιόλας δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχουν μόνον προβλήματα, τα οποία θα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί», δήλωσε ο κ. Τσακίρης.

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    6 × 3 =