Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Ατματζίδης και Ε. Καρυπίδης.

Ιουνίου 20, 2019
Από

Από την πρώτη κι όλας συνεδρίαση έσπευσαν να διαχωρίσουν τη θέση τους οι δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι από την ανύπαρκτη έτσι κι αλλιώς δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», του παραιτηθέντος δημάρχου.

Τόσο ο Γιώργος  Ατματζίδης, όσο και ο Ελήνος Καρυπίδης, δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η  συνεδρίαση και  ζήτησαν τον λόγο από τον πρόεδρο. Αμέσως χωρίς περιστροφές και οι δύο νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, που κοσμούν με την παρουσία τους το συμβούλιο, δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους.

Συγκεκριμένα και ο δύο είχαν συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του 2014 με την παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ». Αναπλήρωσαν τις δύο θέσεις στο δημοτικό συμβούλιο που προέκυψαν μετά από τις παραιτήσεις του  δημάρχου Α. Γαβότση, που να θυμίσουμε ότι έφυγε νύχτα από το Ωραιόκαστρο, μετά την εκλογική συντριβή   και του Α. Καρύδη, που τον ακολούθησε.

Στις πρόσφατες εκλογές του 2019 ο μεν Γ. Ατματζίδης εκλέχθηκε στη δεύτερη θέση στο κοινοτικό συμβούλιο του Ωραιοκάστρου, με τον συνδυασμό του Π. Τσακίρη που εκλέχθηκε δήμαρχος. Ο δε Ε. Καρυπίδης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Π. Σκαρλάτου.  

Έτσι μετά από τις δύο νέες ανεξαρτητοποιήσεις ο αριθμός των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων έφθασε στους έξι.  Δεν είναι  τυχαίο ότι όλοι οι ανεξάρτητοι προέρχονται από την παράταξη του παραιτηθέντος δημάρχου και η ομάδα των ανεξάρτητων είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα δημοτικών συμβούλων.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    4 + = 8