Υποψήφιος βουλευτής ο Διαμαντόπουλος Κώστας στην Β΄ Θεσσαλονίκης με το ΚΚΕ (μ-λ).

Ιουνίου 24, 2019
Από

 «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται – Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού» με αυτό το σύνθημα συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Και στην εκλογική περιφέρεια της Β΄  Θεσσαλονίκης υποψήφιος είναι ο «δικός μας» ο Διαμαντόπουλος Κώστας, από το Ωραιόκαστρο.

Ο Κ. Διαμαντόπουλος γνωστός για τους πολύχρονους αγώνες της κομμουνιστικής αριστεράς,  με συμμετοχή στα τοπικά κινήματα και στους τοπικούς φορείς του Δήμου.  Τώρα είναι συνταξιούχος,  ελεύθερος επαγγελματίας και όπως πάντα, αγαπητός σε όλους!

«Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι- όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς.

Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στη νέα επίθεση που θα έρθει.

Η παρουσίαση των υποψηφίων του ΚΚΕ (μ-λ) στην Α΄ και Β΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης θα γίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 13.30 στο χώρο νεολαίας και πολιτισμού Σφεντόνα (Θεσσαλονίκη, Συγγρού 24 – 2ος όροφος)».

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

1.ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑΝΑ μουσικός
2.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας
3.ΞΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
άνεργος οικοδόμος
4.ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
αδιόριστη φυσικός

 

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 − = 2