Προεκλογικό σαμποτάζ εκ των έσω στον ΟΑΣΘ καταγγέλλει ο Σ. Παππάς!

Ιουλίου 3, 2019
Από

Σαμποτάζ εκ των έσω στον ΟΑΣΘ, προκειμένου να παρουσιάζει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές εικόνα διάλυσης με τα λεωφορεία, κατήγγειλε  ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς, μιλώντας στη δημοτική Τηλεόραση TV 100, και προανήγγειλε ότι θα μεταβεί στον εισαγγελέα και θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.

Μάλιστα, τόνισε ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα καταγγέλλει και τα οποία και θα συμπεριλάβει στη μηνυτήρια αναφορά. Απαντώντας σε ερωτήσεις για την κριτική που ασκείται στον ΟΑΣΘ και για τις συχνές βλάβες σε λεωφορεία, με αποτέλεσμα να μειώνεται δραστικά ο αριθμός του στόλου που καθημερινά κυκλοφορεί, είπε ότι υπάρχουν σοβαρότατα προβλήματα που έχουν προκληθεί από σαμποτάζ.

«Ήδη έχω μια αναφορά από τον υπεύθυνο ασφαλείας στο αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης που λέει ότι εδώ συνέβησαν πράγματα που έθεταν σε κίνδυνο την ασφάλεια του χώρου. Έκοψαν καλώδια με κίνδυνο έκρηξης. Αυτό είναι προφανές ότι θα το στείλω στον εισαγγελέα» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, για να τονίσει ότι «θέλουν να δείξουν ότι η κρατική παρέμβαση στη λαμογιά έχει αποτύχει, αλλά δεν θα τους περάσει».

«Κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τη μαρμίτα»

Υποστήριξε επίσης ότι γίνονται συντονισμένες κινήσεις στο εσωτερικό του Οργανισμού ώστε να προκαλούνται προβλήματα, τα οποία και μετακυλίονται σε όλες τις γραμμές του ΟΑΣΘ και κατ’ επέκταση στο επιβατικό κοινό. «Τον Μάιο έβγαιναν περίπου 363 λεωφορεία την ημέρα και ξαφνικά, μέσα σε λίγες ημέρες, φτάσαμε στα 280. Δεν μπορεί να πήγαν όλα στραβά. Υπάρχουν συντονισμένες ενέργειες» σχολίασε.

Πρόσθεσε ότι υπήρξαν ακόμη και περιστατικά δολιοφθοράς στον Οργανισμό, στοιχεία για τα οποία επίσης θα καταθέσει στον εισαγγελέα.

«Κάποια λεωφορεία είχαν προβλήματα και κάποια αποκτούσαν… Έχω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει δολιοφθορά. Κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν τη μαρμίτα. Ένα δίλημμα υπάρχει σ’ αυτή την περίπτωση: εκκαθάριση ή όχι. Να το χωνέψουν αυτοί που νομίζουν ότι θα ξαναπάει η ιστορία στο παλιό καθεστώς. Να το ξεχάσουν

avgi.gr

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    9 × = 63