Ανδρέας Μουρατίδης: Πρόοδος ή Μεσαίωνας. Το μέλλον μπορεί και πρέπει να είναι αισιόδοξο!

Ιουλίου 5, 2019
Από

Ο Ανδρέας Μουρατίδης, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄Θεσσαλονίκη με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία.

Παρών λοιπόν και σε αυτή την κορυφαία αναμέτρηση σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο: Πρόοδος ή Μεσαίωνας. Το μέλλον μπορεί και πρέπει να είναι αισιόδοξο!

Γεννήθηκα στην Έδεσσα. Η οικογένεια του πατέρα μου ήταν πρόσφυγες και εγκαταστάθηκαν στην Πέλλα το 1922. Η οικογένειά μου ήταν αριστερών πεποιθήσεων και ζήσαμε με τις γνωστές συνέπειες.

Τελείωσα το Γυμνάσιο και στη συνέχεια πέτυχα στην ιατρική σχολή του ΑΠΘ. Από τότε ζω στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησα από την ιατρική σχολή του ΑΠΘ και ειδικεύτηκα στην Πλαστική Χειρουργική . Μετεκπαιδεύτηκα στη Γερμανία. Είμαι διδάκτωρ στην ιατρική σχολή του ΑΠΘ.

Διατέλεσα διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στα νοσοκομεία Παναγία, Άγιο Παύλο και Γ. Παπανικολάου. Τα τελευταία χρόνια είμαι μόνο ελεύθερος επαγγελματίας.

Είμαι μέλος του Ι.Σ.Θ., της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής. Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Μέλος της Ελληνικής ΄Ενωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Παρατηρητηρίου ενάντια στη φασιστική βία και τον ρατσισμό.

Πιστεύω ότι είναι υποχρέωση του πολίτη να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση και στη λήψη αποφάσεων που αφορούν την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη του τόπου του. Από τα μαθητικά μου χρόνια δηλώνω παρών στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη και για τα ανθρώπινα δικαιώματα. 

Ούτε μια ψήφος χαμένη! Πάμε γερά, πάμε μπροστά! Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία.

*O Ανδρέας Μουρατίδης είναι υποψήφιος βουλευτής στην Β΄ Θεσσαλονίκη με τον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική συμμαχία.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    × 9 = 63