Αυγέρη Δώρα: «Κι όμως γυρίζει!»

Ιουλίου 7, 2019
Από

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την μεγάλη ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου», δήλωσε η υποψήφια της Β εκλογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Δώρα Αυγέρη. Οι άνθρωποι της εργασίας και της μεσαίας τάξης θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν μπορούμε να φανταστούμε τις ζωές μας την επόμενη μέρα των εκλογών με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό.

Δεν χρειάζεται να επικεντρωθώ σε αυτό, στο ποιο είναι το πρόσημο της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με την ανάπτυξη που ευαγγελίζεται, τι εννοεί όταν μιλά για ανάπτυξη και επενδύσεις. Εννοεί τα  μεγάλα και ισχυρά συμφέροντα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροτείνει την ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, με κοινωνικό μέρισμα, με μέρισμα για τους εργαζόμενους, με ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, με καλά μεροκάματα, με αυξήσεις για τους δημοσίους υπαλλήλους που δεν τις είδαν αυτή την τετραετία.

Δεν είναι μόνον ο φόβος των ανθρώπων για το τι θα φέρει ο Μητσοτάκης και η ΝΔ, στον αντίποδα είναι η προσδοκία τους για την επόμενη τετραετία, η ελπίδα, και αυτή  θα την κρατήσουν ζωντανή ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε μεταξύ άλλων η Δώρα Αυγέρη.

Εξηγώντας τους λόγους της υποψηφιότητας της η Δώρα Αυγέρη ανέφερε χαρακτηριστικά : » σε αυτή την ιστορική και πολιτική συγκυρία επιβάλλεται ο λόγος και η στάση να λειτουργούν πολλαπλασιαστικά. Επιβάλλεται ο πολλαπλασιασμός και όχι απλά η πρόσθεση δυνάμεων.

Να γίνει ένα μήνυμα νίκης για τις 7 Ιουλίου για να έχουμε αύριο καλά ή καλύτερα δημόσια νοσοκομεία, να έχουμε καλή αλλά ακόμη καλύτερη δημόσια εκπαίδευση, να έχουμε καλούς μισθούς και να μη φοβόμαστε ότι πρέπει να δουλεύουμε 7 μέρες την εβδομάδα, 13 ώρες την ημέρα, να έχουμε καλή Δημόσια Τηλεόραση και ανοιχτή».

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    7 − 7 =