Δώρα Αυγέρη, ευχαριστίες και «νέοι ρόλοι, νέα καθήκοντα».

Ιουλίου 8, 2019
Από

Δώρα Αυγέρη, η νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Θεσσαλονίκη.

 «Λίγες λέξεις για τη μάχη που δώσαμε, την ήττα που δεν είναι στρατηγική και που μπορεί να γίνει γόνιμη, τη νίκη που καταφέραμε, για τους αγώνες που ακολουθούν, για τα συναισθήματα και τις ευχαριστίες.

Η δεύτερη έδρα στη Β Θεσσαλονίκης κερδήθηκε λιθαράκι-λιθαράκι από τις αλήθειες των ανθρώπων. Αυτές τις αλήθειες προσπάθησα να ακολουθήσω στον ελάχιστο προεκλογικό χρόνο των τριών εβδομάδων.  Και όπως αποδείχθηκε, από τις αλήθειες των ανθρώπων δεν μπορείς να ξεφύγεις. Αυτές θα με κυνηγούν…Θα με συναντούν σε κάθε βήμα και από δω και στο εξής.

Η μάχη δόθηκε πόρτα-πόρτα, χωριό – χωριό, πλατεία- πλατεία. Αλλά και σε όλα τα πεδία του δημοσίου διαλόγου. Θέλω να πιστεύω με αξιοπρέπεια, ουσία, φρεσκάδα, αμεσότητα, ανθρώπινο πρόσωπο, πολιτική συγκρότηση. Ο χρόνος ήταν ελάχιστος, πολλή η προσωπική δουλειά, ελάχιστα τα χρήματα, από αυτά που δεν περισσεύουν στην οικογένεια.

Σημαντική και συγκινητική η προσφορά και η αγάπη των δικών μου ανθρώπων, του άνδρα μου, της μητέρας μου, των φίλων, παλιών και αρκετών που προέκυψαν σε αυτή τη διαδρομή…

Τους ευχαριστώ όλους.
Και φυσικά αυτούς που μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους.

Η Δευτέρα ξημέρωσε αλλιώς…
Με νέους ρόλους και νέα καθήκοντα.
Η ΝΔ ορκίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπίζεται την κοινωνία από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχοντας λάβει ένα σημαντικό εκλογικό ποσοστό, αλλά και το σαφέστατο μήνυμα για το τι πρέπει να αλλάξει.

Πρώτη προτεραιότητα της αλλαγής, ο επανασυγχρονισμός του κόμματος με την κοινωνία και τους ανθρώπους της. Από αυτό επιβάλλεται να ξεκινήσουμε, αυτά τα αυγά πρέπει να σπάσουμε για να βγουν από μέσα τα νεογνά της ανατροπής και της ελπίδας. 
Καλή ελπίδα!

Θεοδώρα Αυγέρη»

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    − 2 = 5