Η πιο απίστευτη αυτοκινητιστική σύγκρουση στο τέλος του 2012 που έγινε στο Ωραιόκαστρο.

Δεκεμβρίου 27, 2012
Από

Δύο επιβατικά οχήματα συγκρούσθηκαν όταν το προπορευόμενο ΙΧ άρχισε ξαφνικά να κινείται προς τα πίσω με αποτέλεσμα να πέσει   στο πίσω που ακολουθούσε!!!  Η απίστευτη αυτή σύγκρουση έγινε την Πέμπτη 27/12  στις 10 το πρωί,  στην Α. Υψηλάντη στο σημείο μεταξύ της Νέστου και του ΚΕΠ.  Συγκεκριμένα η οδηγός του προπορευόμενου επιβατικού μάρκας  BMW  για άγνωστους λόγους κι ενώ βρισκόταν επί της Υψηλάντου με κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκης στο σημείο λίγο πριν από το ΚΕΠ, σταμάτησε να κινείται προς τα εμπρός, προς την πορεία του κι άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω. Η οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και την ψυχραιμία της. Σε μία απεγνωσμένη δε προσπάθεια  άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και άρχισε να κάνει νοήματα με τα χέρια της, στην οδηγό του αυτοκινήτου που ακολουθούσε να φύγει, να κάνει πίσω, να αδειάσει τέλος πάντων τον δρόμο.

Το τι έγινε στη συνέχεια δεν περιγράφεται. Πρώτα- πρώτα η  οδηγός της BMW έπεσε από την ανοιχτή πόρτα και βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου στην άσφαλτο και η  BMW ακολουθώντας μία ανεξέλεγκτη πορεία προς τα πίσω κινήθηκε  διαγώνια στην Υψηλάντου και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που ακολουθούσε και αφού καβαλίκεψε το πεζοδρόμιο καρφώθηκε στο παρακείμενο τοιχίο περιφραξης , όπου και τερμάτισε την τρελή πορεία της. Η οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε και που έγιναν όλα αυτά μπροστά της, δεν πίστευε στα μάτια της. Άναψε τσιγάρο μετά το συμβάν  και μονολογούσε «Μου έχουν τύχει τράκες και τράκες, αλλά σαν τη σημερινή όχι. Εάν δεν συνέβαινε  στην κυριολεξία μπροστά στα μάτια μου  δεν θα το πίστευα». Η οδηγός του επιβατικού που ακολουθούσε προσπάθησε να αποφύγει τη σύγκρουση και έστριψε λογικά το τιμόνι δεξιά, αλλά δεν στάθηκε τυχερή γιατί εκεί ακριβώς κινήθηκε το  ανεξέλεγκτο όχημα που έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσε  κανένας να υπολογίσει την πορεία  του.
Από την σύγκρουση εκτός από τις υλικές ζημιές είχαμε τον  τραυματισμό της οδηγού που έχασε τον έλεγχο της  BMW και βρέθηκε στο δρόμο με τραύματα κυρίως στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.
Σε όλη τη διάρκεια του 2012 είχαμε πολλά και μάλιστα περίεργα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, τα οποία επειδή ακριβώς έγιναν  κάτι το συνηθισμένο πια έπαψαν να απασχολούν την επικαιρότητα και να καταγράφονται στην ιστοσελίδα μας. Αλλά σαν το σημερινό  δεν είχαμε. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το πόρισμα της ασφαλιστικής εταιρείας.  Ευχόμαστε  με αφορμή το συγκεκριμένο,   οι αυτοκινητιστικές συγκρούσεις να περιοριστούν το νέο έτος.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    8 + 2 =