«δρυμός», η κατάντια μιας ιστορικής εφημερίδας. Έκανε γαργάρα το θέμα του ακατάλληλου νερού του Δρυμού Ωραιοκάστρου.

Ιανουαρίου 26, 2013
Από

Το γεγονός ότι ο εγκέφαλος βρίσκεται κοντά στα μάτια και στο στόμα, δε σημαίνει τίποτα για τους υπεύθυνους της εφημερίδας «δρυμός».  Έτσι ούτε είδαν ούτε τόλμησαν να μιλήσουν για τις ευθύνες του δημάρχου Δ. Σαραμάντου για το γεγονός ότι δύο ακριβώς χρόνια, τους έδινε ακατάλληλο νερό. Αυτό σε όποια χώρα της Αφρικής και εάν συνέβαινε  θα ήταν ο τίτλος και μίας μη σοβαρής εφημερίδας. Αλλά το διοικητικό συμβούλιο και οι υπεύθυνοι της εφημερίδας δεν είχαν κανένα πρόβλημα να μετατρέψουν μία ιστορική εφημερίδα του συλλόγου σε όργανο προπαγάνδας  ενός αποτυχημένου δημάρχου και να ξεροκαταπιούν, λόγω έλλειψης νερού, τη διακοπή της υδροδότησης του χωριού.   Ως και ευχαριστίες περιελάμβανε το μενού, προς τον δήμαρχο του νερού με τα καρκινογόνα   νιτρικά.  Για αυτό άλλωστε επέλεξαν και για τίτλο το γεγονός ότι συμπλήρωσε  δύο χρόνια ως δήμαρχος ο Δ. Σαραμάντος, γιατί προφανώς θα τους φαίνεται απίστευτο, πώς κατάφερε ένας τέτοιος δήμαρχος  να παραμείνει στη θέση του δύο ολόκληρα χρόνια. Το μόνο που ξεχωρίζει και διασώζει την εφημερίδα είναι το άρθρο του καθηγητή για τα νιτρικά στο νερό, το άρθρο για τη Λύσσα του κτηνίατρου Αθ. Κάσσανδρου και τα αθλητικά. Είναι απαράδεκτο εφημερίδες συλλόγων να μετατρέπονται σε όργανα προπαγάνδας της δημοτικής αρχής, με όποια ανταλλάγματα κι αν υπάρχουν,    για  να καλύπτουν την ανεπάρκειά της και τις εγκληματικές ευθύνες  με τις οποίες  αναστάτωσε τη ζωή ενός  χωριού.

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

  2 Responses to «δρυμός», η κατάντια μιας ιστορικής εφημερίδας. Έκανε γαργάρα το θέμα του ακατάλληλου νερού του Δρυμού Ωραιοκάστρου.

  1. kostas on Ιανουαρίου 26, 2013 at 23:00

   ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΤΡΙΚΑ ΑΛΛΑΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑ
   ΦΟΥΝ

  2. Μοσχούδη Αγάπη on Ιανουαρίου 27, 2013 at 14:47

   Όσο ήρεμος άνθρωπος και αν είσαι όταν διαβάζεις πράγματα ανυπόστατα ,αναληθή και προσβλητικά για έναν Σύλλογο ο οποίος εκπροσωπεί τον τόπο σου , εκνευρίζεσαι και με το παραπάνω. Ιδιαίτερα όταν δεν γνωρίζεις ποιον θα σιχτιρίσεις γιατί το άρθρο είναι ανυπόγραφο .Φυσικά λυπάμαι και για την ηλεκτρονική εφημερίδα (που μέχρι τώρα πίστευα ότι είναι αξιόπιστη… χωρίς χρώμα ) η οποία επιτρέπει στον κάθε ένα άγνωστο να εκφέρει άποψη για ανθρώπους που αμφιβάλω αν γνωρίζει προσωπικά και να τους αποκαλεί άμυαλους και προπαγανδιστές .
   Και φυσικά μιλήσανε για το μεγάλο πρόβλημα του χωριού μας ,και φυσικά προσπαθούν με απλά αλλά συγχρόνως επιστημονικά λόγια να δώσουν στους κατοίκους του Δρυμού να καταλάβουν το πρόβλημα του νερού ,αλλά και να συμβάλουν ενεργά στην επίλυση του θέματος που μετράει πολλές δεκαετίες και όχι δύο χρόνια, αν αυτά τα δύο άρθρα δεν φτάνουν είναι πρόβλημα του καθενός .
   Και αν αυτός ο ΚΑΘΕΝΑΣ πληρώνεται από άτομα που μόνο στόχο έχουν να χτυπάνε τη δημαρχεία Ωραιοκάστρου μέσω τρίτων όπως είναι ο Σύλλογος του Χωριού μας λυπούμαστε πολύ.
   Σαν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου ,σαν κάτοικος του Δρυμού (μόλις 3,5 χρόνια )και σαν ενεργός πολίτης είμαι περήφανη που τα ήθη και τα έθιμα θα μεταφερθούν στα παιδιά μου από ανθρώπους με τεράστια παιδεία και όχι μόνο μόρφωση.
   Φυσικά θα μπορούσα να γράφω ώρες για το έργο που παράγει χρόνια ο Σύλλογος με την εκάστοτε διοίκησή του αλλά οι πράξεις μιλάνε και όχι τα ανυπόγραφα λόγια .

   Ευχαριστώ για το χρόνο σας
   Μοσχούδη Αγάπη

  Σχολιάστε

  Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  *


  8 × = 72