Ποδηλατικός σύλλογος Ωραιοκάστρου. «Δεν θα περιμένουμε να μας κάνουν τη ζωή ποδήλατο. Θα την κάνουμε μόνοι μας».

Φεβρουαρίου 2, 2013
Από

Την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο νεοσύστατος ποδηλατικός σύλλογος Ωραιοκάστρου, σε γνωστό κατάστημα της πόλης μας, με τη συμμετοχή πολλών μελλών του. Ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Μουρατίδης αφού ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, με την ευκαιρία αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου για το 2013 που είναι  να το καταστήσει έτος ποδηλασίας για το Ωραιοκάστρο.

Η πολύπλευρη δράση του συλλόγου εκτός από τους διοργάνωση δύο ποδηλατικών αγώνων τουλάχιστον βορειοελλαδικής εμβέλειας  θα  περιλαμβάνει τη χάραξη ποδηλατικών διαδρομών και μονοπατιών, την εκμάθηση των κανόνων για  ασφαλή ποδηλασία κυρίως για τα παιδιά, αλλά και την ποδηλασία αναψυχής για τους μεγάλους στο βουνό του Ωραιοκάστρου, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι χορηγοί   των ποδηλατικών δώρων για τους δύο τυχερούς που έτυχαν το φλουρί ήταν δύο  καταστήματα που βρίσκονται στο πλευρό του συλλόγου  το ActionBike Club – Παπαγεωργίου Γεώργιος  Δελφών 144 Θεσσσαλονίκη  actionbikeclub.gr  Τηλ./Fax: 2310861928 – Κιν.: 6974818834 και το Urban Bike Society   Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 1 Θεσσαλονίκη urbanbikes.gr     Τηλ. 2310 815555

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    1 × = 3