• .
  • .
  • .

Ο Γ. Μαλλούχος καθήλωσε τους θεατές με την συγκλονιστική του ερμηνεία, στο FOCUS στο Ωραιόκαστρο.

Απριλίου 18, 2013
Από

 

Τετάρτη βράδυ στο FOCUSστο Ωραιόκαστρο.  Στον προσεγμένο και ζεστό  χώρο του γνωστού café bar, ο αειθαλής  με νεανικό σφρίγος και ευαισθησία Γ. Μαλλούχος , παρουσίασε  το μονόπρακτο του Ι. Καμπανέλη, «Αυτός και το παντελόνι».

 Μία καυστική κοινωνική αναφορά στη  σύγχρονη περίοδο   μέσα από τη ζωή ενός μοναχικού ατόμου. Που με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο ράψιμο του παντελονιού του, φέρνει στη μνήμη του το μόνο πρόσωπο που υπήρξε δίπλα του, τη μάνα του. 

Ο διάλογος που ξεδιπλώνεται πότε με την μάνα και πότε με τα αντικείμενα του σπιτιού του (τραπέζι- καρέκλες-κομοδίνο), αποδόθηκε συγκλονιστικά από τον εξαίρετο Γ. Μαλλούχο, που έδωσε την ψυχή του στο  κείμενο,  καθήλωσε τους θεατές και προκάλεσε πολλές φορές  συγκίνηση.

Πολλές οι  δυνατές οι στιγμές της παράστασης που έζησαν  οι θεατές και  μοιράστηκαν με τον Γ. Μαλλούχο και για αυτό όλοι στο τέλος ευχήθηκαν  να επαναληφθεί σύντομα άλλη μια θεατρική εκδήλωση.  Στιγμές που τις έχει ανάγκη το θεατρόφιλο κοινό του Ωραιοκάστρου, αφού για την  παρούσα δημοτική αρχή ο πολιτισμός είναι άγνωστη λέξη και τον έστειλε  στα τάρταρα, διακόπτοντας ακόμη και τη μόνο θεατρική σκηνή που λειτουργούσε στο δήμο.  

Μοιραστείτε το άρθρο!!!

    Σχολιάστε

    Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    *


    3 − = 1